Suport a la carta oberta de Badalona som totes i tots per les eleccions

Sis candidatures que es presenten a les eleccions municipals donen suport a la carta oberta per a la cohesió i la convivència de ‘Badalona som totes i tots’

Sis candidatures que concorren a les eleccions municipals a Badalona d’aquest diumenge, el PSC, CiU, ICV-EUiA, ERC-Accent-Reagrupament-JERC, Els Verds i la CUP, han donat suport a la carta presentada per ‘Badalona som totes i tots’ on es demanava responsabilitat als partits polítics en la gestió de la convivència. Aquesta carta, que es va fer pública en un acte celebrat dos dies abans de l’inici de la campanya electoral, compromet els partits polítics a actuar amb coherència i responsabilitat en les qüestions relacionades amb la cohesió social.

El document assumit per aquestes sis formacions denuncia la demagògia i l’oportunisme electoral que relaciona de forma indiscriminada incivisme i immigració, ja que no fa res més que incrementar la fractura social. Per tal d’evitar aquesta fractura, la plataforma demana als partits polítics un compromís estable amb els programes d’intervenció socioeducativa i per a joves.

La portaveu de ‘Badalona som totes i tots’, Dolors Sabater, valora positivament el suport públic d’aquestes formacions i recorda que “la plataforma farà seguiment del compliment d’aquests compromisos” alhora que “vetllarà perquè es compti amb les entitats a l’hora de treballar per la cohesió social a la nostra ciutat”. La portaveu de la plataforma afegeix que “és molt positiu que aquests partits polítics es comprometin a excercir responsabilitat davant de dinàmiques que fan trontollar la convivència” tot i que lamenta que no totes les formacions locals hagin assumit aquesta carta. Finalment, Sabater subratlla que “sigui quin sigui el govern que es formi a partir d’aquestes eleccions, la plataforma seguirà treballant per la cohesió i exigint responsabilitat política”.

Més info

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s